Author Topic: new upgrade.....  (Read 6805 times)

BraveFart

  • Active Member
  • *****
  • Posts: 2344
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #15 on: March 18, 2013, 11:02:18 pm »
I received a reply from them.  I have to send them some information about my computer but I'll let you guys know what their response is.

General DN 101

  • Owner/Founder/President
  • General of Technetic
  • Active Member
  • *
  • Posts: 1608
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #16 on: March 18, 2013, 11:32:05 pm »
Right on. I should probably put in a ticket myself...

BraveFart

  • Active Member
  • *****
  • Posts: 2344
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #17 on: March 19, 2013, 10:43:45 pm »
another update was released and it STILL didn't help my issue.  One of the things it claimed it would do, was to help with the Counter-Strike launching issues. 

General DN 101

  • Owner/Founder/President
  • General of Technetic
  • Active Member
  • *
  • Posts: 1608
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #18 on: March 20, 2013, 05:27:20 pm »
I got mine working!

What I had to do:
Use a new PC to download and install Steam:
Download and Install CZ:
DONT LAUNCH IT

On your current PC rename the Steam Folder
Copy the Steam Folder from the New PC to the Old PC
Launch Steam.exe from with in that folder.
Should work.

I'll work on a more main stream fix later.
I would send you my SteamFolder that I created, but I gotta figure out what UserData it stored and remove it and see if it works for you guys.


General DN 101

  • Owner/Founder/President
  • General of Technetic
  • Active Member
  • *
  • Posts: 1608
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #19 on: March 20, 2013, 05:42:10 pm »
EVEN EASIER FIX:

First update your graphic drivers this is a huge problem with almost everyone.
The generic windows drivers will not work properly (like brave had installed)

*** You will need to know your Steam Username and Password
*** You will need access to the Email Address Associated with Your Steam Account.

Step 1
Fully Exit Out of Steam. (check taskmanger to make sure it full closed)
Right Click the Icon in the Tray and Hit Exit.
DO NOT JUST SIGN OUT

Step 2
Go to your Steam Folder.
(Default Locations Are:)
32bit - C:\Program Files\Steam\
64bit - C:\Program Files (x86)\Steam\

Step 3
Rename the SteamApps Folder To anything other than SteamApps

Step 4
Download my SteamApps Folder - Ask me for it
(You may need 7-Zip to extract the Contents) - Download Here

Step 5
Extract the SteamApps Folder to the root of your steam folder.

Step 6
Verify you paths ..\Steam\SteamApps\ (common | downloading | sourcemods | temp)
You just making sure its not like ..\Steam\SteamApps\SteamApps\ ....

Step 7
In the Steam Folder Double Click the Steam.exe and launch steam directly from there.

Step 8
Steam Brings Up the Main Window > Click Library > Locate Condition Zero (First on the List Under Favorites at least it was for me)
Launch CZ and Connect to Bones or your other favorite Technetic Gaming Server.

Step 9
YOU PROBABLY WON'T NEED THIS BUT ITS HERE IF EVERYTHING ELSE FAILS.
Add this to the launch options if you are getting the green screen.
-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nofbo -autoconfig

Step 10
Hit me up and I'll try and help you fix it.
I have an additional folder that can be downloaded to help fix the situation.
« Last Edit: March 28, 2013, 04:43:05 pm by DuMnUt 101 »

Adnap Apap

  • Game Server Admin
  • New Member
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #20 on: March 20, 2013, 06:34:35 pm »
I am obviously technilogically disadvantaged.... I will see if my son knows how to do that, or I will try to find an 8 yr old in the neighbourhood....


General DN 101

  • Owner/Founder/President
  • General of Technetic
  • Active Member
  • *
  • Posts: 1608
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #21 on: March 20, 2013, 07:12:10 pm »
I am obviously technilogically disadvantaged.... I will see if my son knows how to do that, or I will try to find an 8 yr old in the neighbourhood....

LOL
Hit me up on Steam. I can remote in your PC and do it for you.

DaNgeR

  • Technetic Sergeant
  • Active Member
  • *
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #22 on: March 21, 2013, 06:26:37 pm »
Thank you DuMnUt for fixing my PC issues and allowing me to play once again.  No more green screen and it even seems smoother to play.  Again thank you.

BraveFart

  • Active Member
  • *****
  • Posts: 2344
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #23 on: March 28, 2013, 01:19:51 am »
looks like I'm another person that's in deep gratitude to Dumnut - our awesome leader.  He fixed my problem too.  Man that guy is awesome with techie stuff.  Bro, you know I hold true to my promise if you're ever in Toronto, Canada - I'm buying you several rounds of beers.  And no offense, but until you try Canadian beer, even American beers taste a lot better.  Maybe that's why we have weird sayings, eh?  Drunk bastards. 

BraveFart

  • Active Member
  • *****
  • Posts: 2344
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #24 on: March 28, 2013, 01:20:52 am »
by the way, if anyone else has a problem trying to log in to counter-strike let Dumnut know.  He seems to always have the answer to technical related problems.  ;)

General DN 101

  • Owner/Founder/President
  • General of Technetic
  • Active Member
  • *
  • Posts: 1608
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #25 on: March 28, 2013, 04:32:51 pm »
Glad I could help guys.

Its good to see you gaming again.
Now I just gotta figure out how to fix the Bones Server. I've tried a dozen things already.
I know what the problem is and why its happening, but haven't found the right fix for it yet.

Moving this to the public threads for everyone else.
But for clarification.
Click Here To GO To The Guide
« Last Edit: March 28, 2013, 04:44:03 pm by DuMnUt 101 »

BraveFart

  • Active Member
  • *****
  • Posts: 2344
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #26 on: March 28, 2013, 08:39:35 pm »
Wait what problems are there in Bones?  The only thing that I noticed was how the bots have crazy aim - doesn't matter what type of gun they have.

General DN 101

  • Owner/Founder/President
  • General of Technetic
  • Active Member
  • *
  • Posts: 1608
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #27 on: March 28, 2013, 08:44:31 pm »
There is a slight issue where if you live close enough to the server like myself. That when the map changes.. I join so quickly that I get put on the team with the bots..

BraveFart

  • Active Member
  • *****
  • Posts: 2344
    • View Profile
Re: new upgrade.....
« Reply #28 on: March 28, 2013, 09:39:53 pm »
Ah yes.  I wonder if you can buy a weapon too.  That would be interesting to play if it were with a tight group.  But, rules are rules....only if they're with people that you don't know/play with!